Lite av veckan

Åkte till Gävle i onsdags på intervju, gick super så blev utbildning redan på kvällen samma dag :)
Så nu har jag äntligen lite extrajobb i Gävle! Känns skönt!
Hade missuppfattat det hela med buss/tåg hem till Ljusne så jag stannade kvar en dag till i denna underbara stad och jobbade också mellan 17-21 kvällen därpå =)

Sen igårkväll så åkte jag hem och idag har jag packat och haft idol- och tacomys med mamma :)

Så imorgon drar jag och resväskan till Gävle och Lina för att bosätta mig där ett tag tills jag får en egen lägenhet =) Åh vad skoj det ska bli! =) Trodde jag skulle klara mig på en resväska.. men dom planerna gick lite snett så blir en till tripp med resväskan ser det ut som. Aja mitt eget fel, för mycket saker, för liten väska.

Dessutom håller jag på att längta ihjäl mig till på torsdag för då åker järngänget på kryssning! Å dra åt helvete vad vi ska gunga den där båten!

Sen en till bra sak är att jag ska jobba lite på Kicks i Shamn på tisdag, wihoooo =)

Jag tackar för mig, nu blir det film.

PUSS

Kalla mig skogsmulle

I lördags förmiddag var jag, Anna & Douglas ut på skogspromenad i Ljusne OTROLIGT fina skogar! Lägger ut lite bilder så får dom tala för sig själv.. :)














Sötaste Dogge :)

Nu ska jag fortsätta kika på tv..
Lägger upp fler bilder imorgon från helgen.

PUSS

Vilken härlig dag!

Idag har jag och Linda varit på skogspromenad med hennes hund Meja i Sandarne! Så himla härligt, och plus med sol :) Efter det åkte vi in till stan och lunchade på Furan, och åkte även och hämtade provision från Mias prylbod, lämnade in saker där förut som jag helt totalt hade glömt bort.. Men gissa vad, hade sålt för 1720 spänn, 860 till mig, KAAAASHING!

Knäppte lite bilder gjorde vi också, kolla vad mysigt!








Har kikat på tv ett tag nu och väntar på att Anna & Dogge ska komma och hämta upp mig för middag (Anna lagar brukar jag kalla det) och Idolmys :)

Ha en fantastisk kväll!

PUSS

Effektiv dag

Sov ut ett bra tag idag, sen gick jag ut på promenad i blåsten (som jag inte trodde var så farlig) men tji fick jag, jäklar vilket väder! Det kan man kalla motstånd.. Skulle visst vara klass 2 varning idag, kanske var därför jag inte träffa på någon när jag var ute och gick, var bara jag som var dum nog att göra det.. :)

Sen åkte jag och moster in och simmade, trodde ju lätt att vi skulle klara 40 längder (1000m) men näee.. det blev inte riktigt så, var jobbigare än jag trodde! Moster orkade simma dubbelt så långt som mig, dags och träna upp sig lite mer känner jag då! Illa Alex, illa. Men cred till moster som var så jäklarns duktig :)

Sen fick jag träffa lillkusin Meja en stund, efter det åkte jag och mamma och handlade och nu är det slapptime framför tvn :) Söker lite extrajobb gör jag också!

Men nöjd med denna effektiva dag, PLUS TILL MIG! :D

PUSS på er!

Skogspromenad

JAJJEMÄN! Idag har jag och bästaste Viktoria varit på skogspromenad med hundarna i Ljusne :) Var riktigt friskt och skönt väder ute, kunde ha varit lite mer sol men vi hade mysigt på vår picknik efteråt ändå!





Är det inte fint med alla höstfärger så säg.. :)



Nu ska jag fortsätta kika på tv med mamma :) Längtar til idioterna i Kungarna av Tylösand.. haha.. Dom är så jäkla slut!
Ha en bra kväll allihopa!

PUSS

Så var det måndag igen

Idag vaknade jag halv 2, inte ok.. Fick panik när jag kollade på klockan!
Men satte fart direkt och städade mitt rum fö det har sett ut som ett rent helvete dom senaste dagarna men nu är det fint igen och jag hittade en massa nya saker som jag hade glömt bort :)

Sen har jag inte gjort mycket idag.. varit inne hela dagen fast det varit så fint väder, inte heller ok! Kollat på några favoritserier iaf, Top model, the hills & the city.

Hunnit gosat med mina hjärtan i alla fall :)



Nu så kikar jag på Biggest Loser sen får jag se vad jag hittar på.. Kanske kör lite Zumba, vem vet :) Oh CSI börjar ju nu också, sicken tur!
Åt nyss en väldigt god tonfisksallad också!



Imorgon ska jag gå upp i tid för då ska jag och Viktoria på skogspromenad vid lunch och ta med lite matsäck, det ska bli väldigt trevligt! :D

Ha en bra kväll allihopa!

PUSS

Idag åker det av

God morgon! God morgon!

Nu ska jag göra mig iordning för att sedan cykla ner på Ljusne och ta bussen in till stan för att där ta en snabbfika med Linda W, som jag inte har hunnit snicksnacka med på länge!
Sen ska jag över till På Håret för att få en ny frilla av Elin :) Av ska det i alla fall..

Sen vara barnvakt åt söta kusin Meja när jag kommer hem! Kommer bli en bra dag <3

Ser även fram emot morgondagen för då bär det iväg till Gävle till min älskling Josefin! Wihoo :) Söka lite jobb ska jag passa på att göra då också!

Jävlar, träningsvärken börjar komma efter Zumba, BRA SKIT!

Hörs hej!

Dagens experiment

Nu ni, jäklar har det blivit fart på den här bruden också. Håller på att laga egen grönsakssoppa nu och det luktar mumma. Soppan består av följande för er som är intresserade:

-Morötter (massor)
-Purjolök
-Gul lök
-Grönsaksbuljong
-Salt & peppar

Det är väl inte världens grej, men eftersom inte jag brukar gilla eller kan laga mat bra själv så är jag stolt! Nu har jag ju en jäkla massa tid att laga mat på.. :)


Dagen lite kort då. Var och "storhandlade" med mamma till mina matlagningsdagar (hjälp) sen tog jag en promenad hem till kusin Marlene, Big & Agnes och blev där ett tag och nu sitter jag här och försöker vara lite kreativ.

Näe nu ska jag ta av soppan innan det kokar över och bre en hårdmacka med ost till det, det blir som pricken över i:et! Man måste ha en ostmacka till soppa.

Hörs och syns!

Jag känner att det är på G

Tjolahejsan!

Dagen har bestått av lite rastlöshet... eller ganska mycket.

Sen när mamma slutade åkte vi in till stan och kikade lite, jag köpte almanacka, har två nu men den ena är en träningskalender som jag tänker fylla till fullo :) Sen bar det iväg en sväng på team sportia, jag fick beslutsångest över vilken jacka jag skulle köpa så det blev ingen istället! Typiskt mig. Men det kanske är bättre att sova på saken.

Sen tog jag mig i kragen och skulle gå ut och gå, men kom inte så långt för jag gick och hälsade på lillkusin Meja istället, och det är alltid lika roligt :) Promenaden får jag ta imorgon fm.

Men när jag kom hem började jag kika på Biggest looser finalen och då jäklar fick jag energi för då slog jag på Zumba skivan direkt när det var klart och körde ett pass på 45 min och jäklar vad jobbigt det var, men KUL!
Sen gjorde jag 100 situps också, nu har jag fått ny energi igen och det känns toppen :)





Nu ska jag kika på Lite sällskap, trevlig kväll!

Helgen so far..

Fredag förmiddag bjöd på slapp hemma sen drog jag mig in till stan för att köpa födelsedagspresent till min fina Anna, blev riktigt nöejd med köpet faktiskt! :) Sen åkte jag & Anna och handlade lite god mat, fixade till den hemma hos henne (eller jag tittade mest på) sen kikade vi på Idol! Fredagsmys, me like!

Idag har jag städat lite hemma, dags för mig att hjälpa till lite också när jag ändå flyttat hem ;)
Sen fick vi besök av kusin Malle & Agnes, väldans trevligt! :)

Sen for jag och pappa iväg in till stan för att inhandla förnödenheter till kvällen, GRILLAT!
Så det kommer jag att sitta och vänta på i några timmar till, hahahaha, så det blir lugna puckar ikväll alltså! Det gillas, och behövs! :)

Har lite beslutsångest över allt just nu, men det är ju som det brukar vara! Men men det brukar bli bra tillslut :)

Nu ska jag gräva ner mig i fåtöljen en stund, hörs hej!

RSS 2.0