Fullspäckad vecka

Ja, jag tyckte väl att det var dags för en update nu, har ju faktiskt gått över en vecka nu så jag var dålig på att hålla mitt löfte där.. SMISK!

Är väl full rulle just nu.. I fredags åkte vi på kryssning, jag, Josse, Frida & Lina och det var hur roligt som helst! Nästa gång vi ska åka blir i maj någon gång, så vi kan ligga uppe och sola på däck :)
Galen resa... träffa Morgan från Ullared också.. dagen efter ser man TV3-filmteam som står och filmar han och hans kompis, snälla gode gud, jag vill inte synas på tv, helst inte när man sprang runt på en båt lite smått galen! Skulle dock vara jävligt bra tv, det måste jag säga. Men Anita ville inte komma och hälsa på oss den här gången, SYND DE!

(Går tyvärr inte att ladda upp några bilder för datorn är slak idag..)

Nu i veckan har det varit fullspäckat och kommer att vara ända tills på fredag.. :) Vi håller på och planerar och fixar inför tackmiddagen på fredag som vi ska ha för våra phaddrar som tack för en grym n0llning! Så idag har jag inhandlat min utstyrsel, för vi ska nämligen ha maskerad och det ska bli så roligt! Träffade även Anna en sväng som var här i Gävle idag, väldigt trevligt :) Efter det gick jag hem och tog mig ett bad och gjorde hårinpackning och ansiktsmask! :)

Men först är det torsdag, skola 13.15-16, första föreläsningen på nya kursen, Folkhälsa och samhälle. Efter det lite mer fix inför middagen sen blir det vinkväll hemma hos mig innan quiz på heartbreak!

Nu ska jag kika på lite tv, sen rensa mina garderober och städa lite i lägenheten med min dammsugare som är bäst, som att gå ut och gå med hunden ungefär.. skitlämplig!

PEACE!

RSS 2.0