Klagomål

Efter lite klagomål från en god vän så ska jag nu ta att uppdatera min blgg efter x-antal månader, det är ju lite roligt att man är saknad i alla fall, men bättre på att uppdatera, det ska jag bli!

Vad har hänt senaste tiden då?

Jo, nu bor jag i en 1:a i Gävle och går hälsopedagogiska programmet och det är min sysselsättning 3 år framåt.
Har hunnit med allt ifrån nollning, veckans nolla, shopping, plugg, födelsedagsfiranden och träning.
En väldigt rolig månad måste jag säga! Fest varje dag, bokstavligen så känns det så ibland.
Nu har jag i alla fall örjat slita på mitt inte så använda SATS-kort igen, och gud så skoj det är! Roligast är Zumban som tyvärr bara är en gång i veckan, men man är lycklig när man går därifrån. Därför funderar jag på att köpa ett kort på Zenzen också som är en träningsklubb som i princip bara har Zumba istället :) Väldigt lockande!

Igår var det då Zumba, och innan det fick jag och min kompis Tina vägledning och lite tips av en av SATS personliga tränare Pauline. Grymt bra! Nu ska jag lägga upp ett pass för hur jag ska träna styrka på veckorna så går det där bra, BIG NO till vassen i år.

Nu måste jag ta och plugga lite, idag är det pragmatism som jag ska läsa lite om, och lite pedagogik för 2000-talet, sen har jag en pytteuppsats som knackar på dörren också och vill bli klar så dags att sätta igång Hurtig! Nästa vecka är det nämligen sista veckan på kursen, shit vad fort tiden gått! 5 veckor, känns det verkligen inte som. Som sagt, på torsdag ska allt vara inlämnat och klart för min del för på fredag kl 12 åker jag på kryssning!

Ha en bra kväll allihopa!
KRAM
RSS 2.0