Torsdag var det visst

Det känns som att det är lördag idag, härligt, för jag älskar lördagar =) Så nu har jag några extra dagar tillgodo kan man väl säga då =)

Jag & Lina blev väckt imorse kl 9.15 av att  in telefon ringde, inte ok! Så sen kunde vi förstås inte somna om, slog på Spotify istället och började ladda för kvällen. Linas första kommentar när hon vaknade: "Ikväll är det fest!". Det är så det ska låta =) Haha!

Men först ska vi ner på stan en sväng och möta upp Sofie där och kika in utbudet lite och kanske köpa lite läsk till kvällen! Sen hem och fära håret.
Vid 6-tiden drar vi vidare mot födelsedagsfest för Sofie & Sanna, nu taggar vi till tusen! Det kommer bli super :)

Ha det bra så länge, PUSS

Dags för lite turbo!

För dagarna är sega. Speciellt när min käre sambo inte är hemma och gör mig sällskap, ensamt och tråkigt!

Men dagen har i alla fall varit bra för då kom pappa & brorsan till Gävle och hälsade på :) <3
Vi kikade lite på stan efter saker till brorsan (jag ger mycket bra smakråd!) sen så käkade vi lunch :) Mücket bra dag!
Sen när jag kom hem slumrade jag till en timme eller två men sen tog jag mig i kragen och diskade lite. Skulle gå med soporna också men tro på fan att jag inte hade rätt nyckel! Folk lär ha trott att jag var galen som kom hem med soporna igen, SKULLE BARA UT O VÄDRA LITE!?

Aja, roligt nu när man sitter och är tårögd till Byggfällan....sanslöst!

Ha det bra så länge, PUSS

Helgen som varit

Har haft en grymt härlig och rolig helg! I fredags var jag hemma i Ljusne och kika Idol och åt tacos med mamma och pappa :) I lördags så åkte jag till Hanna för Halloweenfest och det var supertrevligt sen Statt! :)
Jag var utklädd till en "gansterbrud" eller vad man ska säga :)



Idag har jag inte gjort ett jota. Men ska snart åka iväg in till stan och hälsa på mina fd jobbkollegor en snabbis på jobbet sen blir det myskväll med min kära Jenny Olsson <3

Men först blir det en Top model repris.

Ha det bra så länge, PUSS

S A T S

Körde step kl 11.30 idag på SATS, fasen vad kul det var och jobbigt! Hade ingen vattenflaska med mig så det kan vara så att det var en del av problemet också men köpte en sån efter så nu har jag till nästa gång i alla fall!

Efter det mötte jag upp Lina på stan och köpte lite småsaker till Halloween :) Blir hemgång för mig imorgon och lördagen ska spenderas hos Hanna med alla andra söta jobbarkompisar som jag saknar så mycket <3 Äntligen!

Käkade laxwok nyss, ska ta det lugnt ett tag sen får vi se vad som händer.. Kan bli så att det blir Petter på Heartbrek ikväll! :)

Ha det bra så länge, PUSS

Bild tagen från: http://www.fitnessplay.tv

Tack tack tack!

Supersöta Mikaela Sundvisson har designat min blogg och jag tycker att den blev superfin! Har varit lite seg på att uppdatera så jag hade inte sett det förrän nu :) Tack så hemskt mycket! <3 Kika in på hennes blogg vettja http://ingamikaela.se/ :)

Förövrigt så har jag en dålig dag men den blev ju lite bättre nu såklart :) Kom hem från SATS för en stund sen och blev så jäklarns sur för fan i h*elvete vad svag jag har blivit, och ingen kondition har jag heller. Men kanske ska sluta klaga och fortsätta göra något åt det istället! Får ladda om med nya tag för Step på SATS ikväll istället :)

Snart ska jag laga mat tills Lina kommer hem :) Blir nog en spicy laxwok med ris!

Ha det bra så länge, PUSS
RSS 2.0